Om meg

Velkommen til spillforskeren.no! Mitt navn er Hrafnhildur Jonasdottir, og jeg er spillforsker og prosjektleder med doktorgrad i digital innovasjon i spillbransjen. Jeg har en bred bakgrunn som inkluderer erfaring som QA-tester i Funcom, undervisning og veiledning av spillstudenter, samt prosjektledelse innen skole, velferdsteknologi, automasjon og spillkultur. I tillegg har jeg både teknisk og kunstnerisk bakgrunn med bachelor i digital kunst og master IT ledelse.

Jeg har en lidenskap for alt som har med spillkultur å gjøre, og jeg jobber med å undersøke hvordan spill påvirker oss som mennesker og samfunn. Jeg streamer på Twitch under navnet Arialah og har vært en aktiv gamer siden 90-tallet selv, derfor har jeg også erfaring med å være en engasjert del av spillmiljøet. Som mamma til barn som også er ivrige gamere, er jeg spesielt opptatt av nettvett og gaming blant barn og unge.

Jeg mener at spill kan være et kraftig verktøy for sosialisering, inkludering, læring og utvikling, og det er derfor jeg er så brennende engasjert i dette feltet. Bakgrunnen min gjør at jeg kan bidra med et unikt faglig og personlig perspektiv innen feltene gaming og nettvett samt bidra til dagsaktuelle diskusjoner. Jeg bruker LinkedIn aktivt for nettverking, holde meg oppdatert og publisere artikler.

Takk for at du besøkte spillforskeren.no. Jeg håper du vil finne verdifull informasjon og inspirasjon her når det gjelder spill og spillkultur. Hvis du har spørsmål eller ønsker å samarbeide med meg, kan du kontakte meg når som helst.


EKSPERTISE

  • Spillkultur og spillbransjen
  • Spillutvikling
  • Digital Innovasjon
  • Prosjektledelse
  • Smidig utvikling
  • Kontakt