TJENESTER

Rådgivning

Hrafnhildur har lang erfaring innen spillutvikling, verdiskapning i startup og små bedrifter, smidig metodikk, markedsføring m.m, og tilbyr skreddersydde rådgivningstjenester som dekker et bredt spekter av emner innen disse feltene. Med en solid bakgrunn som prosjektleder, rådgiver og forsker har hun levert profesjonell veiledning av høy kvalitet i over et tiår.

Enten du trenger veiledning for å navigere i komplekse spillutviklingsprosesser, ønsker å optimalisere verdiskapningen i din startup eller småbedrift, eller søker råd om hvordan du kan markedsføre produktene dine på en effektiv måte, tilpasses Hrafnhildurs rådgivningstjenester etter dine behov.

Med en dyp forståelse for spillindustrien og hennes evne til å formidle komplekse konsepter på en tilgjengelig måte, kan du forvente deg inspirerende og innsiktsfulle råd som vil berike og utfordre din virksomhet.

Foredrag

Hrafnhildur Jonasdottir, tilbyr tankevekkende foredrag som tar opp viktige temaer som nettvett, skjermbruk, gaming, spillbransjen og digital balanse. Disse foredragene er spesielt utviklet for foreldre og de som jobber med, eller på en eller annen måte er involvert med, barn og unge. Målet er å gi innsikt og kunnskap om hvordan vi best kan navigere i dagens digitale verden.

Uansett om du velger en fysisk eller digital gjennomføring, tilpasses presentasjonsformen etter dine preferanser. Hrafnhildurs foredrag gir en dyp forståelse for de utfordringene og mulighetene som følger med teknologisk utvikling, og gir praktiske råd om hvordan man kan håndtere dem på en positiv måte.

Med Hrafnhildurs ekspertise og engasjerende tilnærming kan du forvente deg informasjonsrike foredrag som hjelper deg med å gjøre informerte valg i den digitale tidsalderen, samtidig som du styrker forbindelsen med barn og unge.


Akademisk forelesning

Hrafnhildur Jonasdottir, en anerkjent spillforsker med over 10 års erfaring som høyskolelektor og foreleser, tilbyr engasjerende forelesninger som dekker en rekke emner innen spillbransjen. Disse inkluderer spillkultur, inkluderende gaming, prosjektledelse, smidig utvikling og digital balanse.

Med en bakgrunn som høyskolelektor har Hrafnhildur levert profesjonelle forelesninger av høy kvalitet i over et tiår. Disse forelesningene er spesielt utviklet for videregående skoler og høyere utdanningsinstitusjoner, men kan også tilpasses for barne- og ungdomsskolenivå dersom det er ønskelig.

Enten du velger fysisk eller digital gjennomføring, tilpasses presentasjonsformen etter ditt ønske. Med Hrafnhildurs dype forståelse for spillbransjen og hennes evne til å formidle komplekse emner på en engasjerende måte, kan du forvente deg inspirerende og innsiktsfulle forelesninger som vil berike og utfordre dine studenter.

Media

Spillforskeren Hrafnhildur Jonasdottir er tilgjengelig for medieoppdrag som paneldebatter, intervjuer og annet, og kan belyse ulike samfunnstemaer og diskusjoner innen følgende områder:

  • Spillkultur og spillbransjen
  • Spillutvikling
  • Digital innovasjon
  • Digital balanse

Oppdragene kan gjennomføres både fysisk og digitalt, og detaljene avtales nærmere ved bestilling. Hrafnhildur Jonasdottirs ekspertise er en verdifull ressurs for å gi innsikt og perspektiver på disse viktige områdene i dagens samfunn.

Book en tjeneste