GAMING

Gaming blant barn og unge

Gaming er en populær form for underholdning blant barn og unge, og det har vært mye debatt rundt dens potensielle effekter på deres utvikling og trivsel. Mens noen argumenterer for at gaming kan ha positive effekter på kognitiv utvikling og sosiale ferdigheter, har andre uttrykt bekymring for avhengighet, voldelige temaer og søvnproblemer som kan følge med overdreven gaming

10 Enkle Trinn for Å Starte Din Egen Streaming-Reise på Twitch

Å starte med streaming på Twitch kan være både morsomt og lærerikt, men det er viktig å gjøre det på en ansvarlig måte. Denne veiledningen vil guide deg gjennom trinnene for å komme i gang, og den inkluderer anbefalinger for utstyr og programvare som kan hjelpe deg med å skape en god streamingopplevelse.

Les mer

Lanseringen av "Sagbrukssagaen": Et Dykk inn i trelasthistorien på Byåa gjennom spill

I hjertet av vår vakre kommune ligger en skatt av historie som har vært med på å forme samfunnet vårt i årevis. Historien om sagbrukene langs Byåa er en viktig del av vår kulturarv. Men hvordan kan vi sørge for at denne arven blir bevart og delt med fremtidige generasjoner? Svaret kommer nå i form av "Sagbrukssagaen" – et nytt og spennende videospill som kombinerer læring, underholdning og kulturformidling.

Les mer

Aldersgrenser på Videospill

Videospill er en fantastisk form for underholdning, men for foreldre kan det være utfordrende å navigere i jungelen av spill og forstå hva som er passende for barnas alder. La oss utforske aldersgrensene og hvordan du kan bruke dem som veiledning.


Les mer

Fordeler og ulemper ved Gamifisering: En introduksjon

Gamifisering byr på lovende fordeler, inkludert forbedret engasjement, økte læringsresultater, økt medarbeiderengasjement og atferdsendring. Imidlertid er det også ulemper, inkludert potensielt kortsiktig engasjement og muligheten for manipulasjon.

Les mer

10 tips til for ansvarlig gaming for barn

Gaming er en populær aktivitet blant barn i dagens digitale tidsalder. Mens det kan være en morsom og lærerik opplevelse, er det viktig for foreldre å veilede barna sine for å utvikle sunne gaming-vaner. Her er 10 tips som kan hjelpe deg som forelder med å støtte barna dine i å balansere spilletid med andre aktiviteter og ansvar.

Les mer