Styr barnas skjermtid med Smart Teknologi

Å balansere skjermtid for barna dine er viktig for deres helse og velvære. Med smart teknologi som Google Mesh/Home kan du enkelt administrere og kontrollere internett tilgangen til enhetene deres.

Read more
10 Tips for ansvarlig gaming for barn

Gaming er en populær aktivitet blant barn i dagens digitale tidsalder. Her er 10 tips som kan hjelpe deg som forelder med å støtte barna dine i å balansere spilletid med andre aktiviteter og ansvar.

Read more
Aldersgrenser på Videospill

Videospill er en fantastisk form for underholdning, men for foreldre kan det være utfordrende å navigere i jungelen av spill og forstå hva som er passende for barnas alder. La oss utforske aldersgrensene og hvordan du kan bruke dem som veiledning.

Read more
Fordeler og ulemper ved Gamifisering: En introduksjon

Gamifisering byr på lovende fordeler, inkludert forbedret engasjement, økte læringsresultater, økt medarbeiderengasjement og atferdsendring. Imidlertid er det også ulemper, inkludert potensielt kortsiktig engasjement og muligheten for manipulasjon.

Read more
Veiledning til skjermbruk

I en tid der digital teknologi er en integrert del av våre liv, er det viktig å gi barn en god start på deres digitale reise. Veiledning og felles opplevelser sammen med voksne kan være avgjørende.

Read more